Categorii de carte Edituri Ultimele ştiri In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult Top Nu în ultimul rând... Promo |
Bucatele Noastre - Horia Virlan
DESCRIEREBucatele Noastre - Horia Virlan Cartea Bucatele noastre de Horia Virlan contine retete ale unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile prin tara, altele preluate din caietele de bucate ale bunicii sau“furate” de la cate o gospodina priceputa, dar toate au fost testate de autor in bucatarie, iar marea majoritate a preparatelor a suferit modificari in ceea ce priveste componenta ingredientelor si a tehnicilor culinare. Ingredientele si condimentele sunt cele comune, pe care le gasim in orice magazin, super market sau piata. Autorul nu a dorit sa impopotonez retete gatite de mamele si bunicile noastre cu ingrediente“fancy”, doar din dorinta de ale face cat mai interesante. Cartea este impartita in patru mari capitole, fiecarui capitol revenindu-i cate un anotimp. In acest fel vom intelege si de ce mancarurile romanesti se deosebesc de cele ale unori tari exotice. Noi avem privilegiul sa ne fi nascut intr-o tara cu o clima temperat continetala, ce are specifica impartirea in patru sezoane diferite in ceea ce ce priveste temperatura si nivelul precipitatiilor. Acest fapt a dus la cultivarea legumelor si fructelor ce rodesc doar in anumite perioade ale anului, asa ca bucataria romaneasca se bazeaza pe sezonalitate, neavand fructe si legume proaspete 12 luni pe an. Pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa sarbatoreasca intr-un cadru familial anumite evenimente, autorul a rezervat fiecarui sfarsit de capitol cate o pagina ce contine cateva meniuri complete, specifice sezonului respectiv, retetele preparatelor fiind, bineinteles, regasite in capitolul cu pricina. Gastronomie - Cele mai comentate cărţi |
Promoţii Micul Biolog - Insecte 14,40 lei 16,00 lei (-10%) Generalul rus (KGB - FSB) Dimitry Fonareff. Previziuni despre viitorul lumii si al Romaniei 23,25 lei 25,00 lei (-7%) Viata privata a dinastiei Tudorilor 40,46 lei 44,95 lei (-9,99%) Asistenţă online
Promo Top 10 |
REVIEW-URI