logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Calea spirituala yoga

Calea spirituala yoga
Autor:
Editura: MIX
Anul publicării: 2006
Pagini: 232
Format: 13X20
19,00 lei
Disponibilitate: Disponibil (în limita stocului)

DESCRIERE

Calea spirituala yoga

Pe cât de celebra este practica Yoga, pe atât de putin este cunoscuta. Pe cât de mult o critica cei ce nu au participat niciodata la o lectie de Yoga, pe atât de mult o apara aceia care s-au convins de binefacerile ei, datorita faptului ca au obtinut rezultate.
Yoga este o stiinta, iar cel mai mare savant al ei a fost Patanjali. Nimeni nu poate fi comparat cu el. Pentru prima oara în istoria umanitatii, acest om a redus religia la stadiul de stiinta. El a transformat religia într-o stiinta, revelându-i legile. Ea nu cere nimanui sa creada în ceva anume. Singurul lucru pe care îl cere ea este sa „experimentezi”. La fel cum stiinta are nevoie de experimente de laborator, Yoga îti cere sa experimentezi. Nu exista nici o diferenta între experiment si experienta; singura diferenta este data de directie. Un experiment este orientat catre exterior, în timp ce o experienta este interioara. Altfel spus, experienta este un experiment interior.
Yoga este o stiinta existentiala, experimentala.
O credinta este ceva superficial. Ea nu transforma în nici un fel fiinta. Astazi poti fi hindus, si mâine poti trece la crestinism. Poti trece de la Gita la Biblie, apoi, la fel de usor, la Coran. Omul care a trecut de la una la alta ramâne însa acelasi. Tot ce si-a schimbat el sunt convingerile. Convingerile sunt la fel ca si hainele. Ele nu transforma nimic substantial. Omul ramâne acelasi. Nu poti ajunge la adevar cu ajutorul convingerilor, ci doar prin experienta, prin propriile tale realizari.
Osho vorbeste cu generozitate si întelepciune si în aceasta carte despre disciplina, despre speranta, despre armonie, despre corp si minte si despre cea mai buna definitie a ceea ce înseamna Yoga.
Yoga nu trebuie privita ca o religie; ea este o stiinta pura, exacta, care spune: experimenteaza, dar experimenteaza în interior; ai curajul de a experimenta noul ascuns în interior. Cel care cauta sa intre pe calea Yoga, o descopera cu adevarat când întelege revelatia inutilitatii mintii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiaşi autori

Stiinte oculte; Ezoterism - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.237 sec
loader
Caut in catalog...
loader