logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Constienta. Capcanele si sansele realitatii

Constienta. Capcanele si sansele realitatii
Editura: For You
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate
25,00 lei
Disponibilitate: Disponibil (in limita stocului)

DESCRIERE

Constienta. Capcanele si sansele realitatii - de Anthony de Mello (Editie revizuita)

Treziti-va!

"Aceasta este o chemare intru trezire! E posibil sa nu-ti dai inca seama ca dormi. Cei mai multi dintre noi sunt somnambuli, in cea mai mare parte a timpului. "Constienta” ne deschide ochii. Este modul in care Anthony de Mello ne spune cu blandete, dar si cu multa fermitate, ."

(Charles Osgood, de la CBS Sunday Morning si The Osgood File)

In inima mesajului spiritual al lui Anthony de Mello se afla constienta. Combinand spiritualitate crestina, parabole budiste, exercitii de respiratie hinduse si profunde observatii psihologice, cuvintele de speranta ale autorului se implinesc intr-o sinteza armonioasa in cartea "Constienta”.
In eseuri scurte numai bune de citit in momente de tihna, acasa ori la serviciu, Anthony de Mello ne starneste si ne provoaca sa lasam deoparte aceasta lume iluzorie si desarta si sa redevenim constienti. Aceasta se intampla numai cand suntem pe deplin vii si atenti la potentialul si nevoile celorlalti, fie ca ne sunt rude, colegi sau straini.
"Constienta” este o carte desavarsita despre Spirit si despre trezirea sa in fiecare aspect al vietii noastre.

 

ANTHONY DE MELLO, S. J.

Preotul iezuit Anthony de Mello este cunoscut in intreaga lume pentru scrierile si prelegerile sale pe teme de spiritualitate. A condus Institutul Sadhana de Consiliere Pastorala din Poona, in India.
Seminarele sale despre rugaciune si cursurile de terapie, sustinute vreme de 18 ani, au atras oameni din intreaga lume. Desi a murit subit, in 1987, Anthony de Mello a lasat o bogata mostenire de invataturi spirituale, scrise sau inregistrate, precum cartea de fata, ingrijita de Parintele J. Francis Stroud.

"Ce fel de sentiment te cuprinde cand esti in legatura cu natura sau cand esti absorbit de munca ce iti place? Sau cand comunici cu adevarat cu cineva de a carui companie te bucuri in sinceritate si intimidate, fara sa te agati? Ce fel de sentimente ai?

Compara-le cu sentimentele pe care le ai cand castigi o disputa sau o cursa ori cand devii popular, sau cand toata lumea te aplauda. Pe acestea eu le numesc ; pe primele le numesc . Multi oameni castiga lumea si isi pierd sufletul. Multi oameni traiesc vieti goale, fara suflet, deoarece se hranesc cu popularitate, apreciere si glorie. Hraneste-te cu celelalte, o substanta mult mai hranitoare. Atunci vei vedea transformarea.

Ti-am oferit un intreg program pentru viata, nu-i asa?" (Anthony de Mello)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Spiritualitate - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.272 sec
loader
Caut in catalog...
loader