logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Constructii din piatra - Poti face si singur

Constructii din piatra - Poti face si singur
ISBN: 978-973-1822-12-9
Editura: M.A.S.T
Anul publicării: 2008
Pagini: 124
Format: 13X20
13,00 lei
Disponibilitate: Disponibil (în limita stocului)

DESCRIERE

PIATRA - Constructii din piatra

Un cuvânt de introducere

Construitul artizanal - un hobby care în ziua de azi a devenit pentru milioane de oameni un mod de petrecere a timpului liber foarte înţelept. Fie că este vorba doar despre o casă veche închiriată sau despre proprietatea personală, puţină îndemânare şi un ghid profesionist pot da rezultate uimitoare şi atrăgătoare în încercările de a efectua o mică reparaţie, o renovare, înfrumuseţare, adaptare sau extindere. Iar construitul artizanat vă face şi plăcere: bucuria muncii proprii, al cărui rezultat poate fi văzut şi admirat zi de zi; vă ajută să economisiţi bani, cu care vă puteţi îndeplini dorinţe la care visaţi de mult, şi vă scapă de dependenţa de muncitorii după care trebuie să aşteptaţi săptămâni, pentru ca la sfârşit să vă daţi seama că n-au făcut mare lucru.
Magazinele de specialitate şi cele de bricolaj şi de construcţii îi oferă constructorului amator toate uneltele şi materialele necesare. Totuşi, uneltele bune şi entuziasmul nu sunt suficiente. Obligatorii sunt o pregătire solidă şi cunoştinţe de specialitate despre cum se desfăşoară o lucrare şi despre cele mai importante puncte ale ei.
Cartea de faţă, a XIII-a din seria Poţi face şi singur vă arată cum se fac construcţiile din piatră şi vine cu sugestii şi idei valoroase care şi-au demonstrat utilitatea de mii de ori în practică. Fiecare etapă a lucrării este explicată detaliat, pas cu pas, şi exemplificată în scris şi în imagini. Simboluri vizibile vă arată dintr-o privire la ce grad de dificultate şi necesar de forţă şi timp trebuie să vă aşteptaţi la fiecare etapă, de ce unelte aveţi nevoie şi câţi bani economisiţi prin munca Dvs.
Iată interpretarea diferitelor nivele:
Grad de dificultate 1 - lucrări pe care le poate face şi cineva neexperimentat. Este nevoie doar de puţină îndemânare.
Grad de dificultate 2 - lucrări pentru care este nevoie de puţină experienţă de lucru cu uneltele şi materialele. Este nevoie de o îndemânare medie.
Grad de dificultate 3 - lucrări pentru care este nevoie de experienţă profesională. Este nevoie de o îndemânare peste medie.
Necesar de forţă 1 - lucrări uşoare, simple, pe care le poate face oricine fără probleme
Necesar de forţă 2 - lucrări pentru care este nevoie de o anumită forţă fizică
Necesar de forţă 3 - lucrări pentru constructori puternici, care nu se tem de munca grea

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de acelaşi autor

Colectia - Poti face si singur - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.258 sec
loader
Caut in catalog...
loader