logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Crezi ca stii ce bei?

Crezi ca stii ce bei?
ISBN: 978-606-93180-3-4
Editura: Coreus
Anul publicării: 2014
Pagini: 171
Format: 140 x 200 mm
29,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Crezi ca stii ce bei?

Adevarata hidratare înseamna apa care ramane în celulele, tesuturile, organele si sistemele de organe ale corpului nostru si care poate fi folosita de acesta ca principal suport al vietii si sanatatii.

 

HIDRATARE NU INSEAMNA APA SAU LICHIDELE PE CARE LE BEM!

Sau, mai bine spus:

A BEA LICHIDE NU ESTE TOTUNA CU A TE HIDRATA!

 

Invatand ce fel de lichide trebuie sa consumam si modul în care trebuie sa le consumam, de fapt aderam la una dintre cele mai puternice metode de profilaxie a bolilor si la cea mai eficienta terapie si anume – TERAPIA PRIN HIDRATARE. In acest mod vom reusi sa încetinim chiar si procesele îmbatranirii si aparitia bolilor asociate cu îmbatranirea.

 

Astazi multi tineri sunt deja batrani, bolile cronice aparand la varste din ce în ce mai fragede, iar una dintre cele mai importante cauze este ignorarea hidratarii fiziologice a organismului. Deshidratarea corpului este un proces care însoteste înaintarea în varsta: la nastere corpul contine o cantitate mare de apa (>75%), apoi în perioada adulta continutul de apa scade la ~65%, pentru ca mai apoi la batranete corpul sa devina si mai deshidratat, continand mai putin de 60% apa din greutatea lui.

 

Literalmente, cu varsta NE USCAM.

 

Iar una din cheile sanatatii si longevitatii este si gasirea cailor de a împiedica cat mai mult timp uscarea corpului, mai ales de la nivel celular. Hidratarea celulara este esentiala ca sa putem muri tineri cat mai tarziu cu putinta!

 

Deci, care sunt lichidele care ne hidrateaza cel mai bine? Aflati raspunsurile la intrebarile dumneavoastra citind cartea.

 
CUPRINS
CAPITOLUL I Reguli generale - stilul de viaţă de astăzi
CAPITOLUL II Laptele
CAPITOLUL III Apa
CAPITOLUL IV Hidratarea
CAPITOLUL V Ceaiul
CAPITOLUL VI Cafeaua
CAPITOLUL VII Sucul
CAPITOLUL VIII Alcoolul
CAPITOLUL IX Convenienţe sociale vs. stil de viaţă sănătos

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiaşi autori

Medicina si sanatate - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.328 sec
loader
Caut in catalog...
loader