logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Ghid de pregatire bacalaureat 2010 - limba si literatura romana

Ghid de pregatire bacalaureat 2010 - limba si literatura romana
ISBN: 978-973-649-574-8
Editura: Sigma
Anul publicării: 2010
Pagini: 272
Format: 16.5x23.5
Categoria: Bacalaureat
29,00 lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Stoc epuizat

DESCRIERE

BAC-Romana 2010

Ca şi în anul şcolar trecut, pentru a veni în sprijinul absolvenţilor de liceu, Editura SIGMA pune la dispoziţia acestora Ghidul de pregătire pentru bacalaureat la Limba şi literatura românã, pentru anul 2010, care cuprinde modelele de subiecte publicate de M.E.C.I. la data de 30 octombrie 2009, precum şi posibile modele de rãspuns pentru fiecare variantã.
Alături de modelele propuse de M.E.C.I., autorii Ghidului propun alte 40 de modele din fiecare subiect asemãnãtoare cu cele propuse de M.E.C.I. Spre deosebire de anul trecut, când la subiectul I se propuneau numai texte poetice, în acest an, pe lângã acestea, autorii Ghidului propun şi texte în prozã şi dramatice.
În finalul lucrării oferim absolvenţilor cele mai importante noţiuni privind formarea şi evoluţia limbii române, elemente de stilisticã, de limbaj poetic, de prozodie, noţiuni despre curentele culturale şi literare, periodizarea literaturii române, valoarea stilisticã a pãrţilor de vorbire, precum şi conceptele operaţionale referitoare la prozã, poezie şi dramaturgie.
La rezolvarea enunţurilor şi-au adus contribuţia profesori de prestigiu din întreaga ţarã, care au valorificat astfel experienţa bogatã de la catedrã şi cãrora le mulţumim pe aceastã cale.
Menţionãm cã rezolvãrile propuse în aceastã carte sunt numai nişte puncte de sprijin, nişte modele de lucru pe care le oferim elevilor, aceştia putând oricând sã le adapteze, în funcţie de nivelul de cunoştinţe.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de acelaşi autor

Bacalaureat - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.244 sec
loader
Caut in catalog...
loader