logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Inovatorii

Inovatorii
ISBN: 978-606-722-022-3
Editura: Publica
Anul publicării: 2015
Ediţia: I
Pagini: 576
Format: 16,5 x 23,5 cm
Categoria: Diverse
75,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Inovatorii

Publicată după succesul biografiei lui Steve Jobs, Inovatorii este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul şi internetul, o istorie de referinţă a revoluţiei digitale şi un ghid indispensabil al modului în care apare inovaţia.

 

Care au fost calităţile care le-au permis anumitor inovatori şi antreprenori să-şi transforme ideile vizionare în realităţi explozive? Ce a determinat ideile lor creatoare? De ce unii au reuşit, iar alţii au dat greş?

 

În magistrala sa epopee, Isaacson începe cu Ada Lovelace, fiica Lordului Byron, care a făcut primii paşi în programarea computerelor în anii 1840. Autorul explorează personalităţile fascinante care au creat revoluţia digitală din zilele noastre precum Vennevar Bush, Alan Turing, John von Neumann, J. C. R. Licklider, Doug Engelbart, Robert Noyce, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee şi Larry Page.

 

Volumul de faţă este povestea modului în care au lucrat minţile lor şi a ceea ce i-a făcut atât de inventivi. Este, de asemenea, o relatare a modului în care capacitatea lor de a colabora şi de a stăpâni arta muncii în echipă i-a făcut să fie şi mai creativi.
Într-o eră care caută să cultive inovaţia, creativitatea şi munca în echipă, Inovatorii arată cum se petrec ele.

 

În 2011, revelatoarea biografie a lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, scrisă de Walter Isaacson a devenit un fenomen global şi unul dintre cele mai impresionante bestselleruri de nonficţiune din istorie. Acum, Isaacson ne spune povestea oamenilor care au format personalităţi ca Jobs şi au făcut posibilă era digitală. Dacă doriţi să înţelegeţi cum se desfăşoară, în mod real, inovaţia şi felul în care colaborarea conduce la creativitate, atunci veţi fi captivaţi de Inovatorii.

 

Argumentul traducătorului:
O temă de mare interes + un autor realmente pasionat de subiectul ales, exhaustiv documentat, abil în mânuirea cuvintelor şi un maestru al construcţiei narative + o galerie de personaje reale cel puţin interesante (unele de-a dreptul fascinante) = un bestseller de prim rang, care nu poate fi şi nu trebuie ratat. Inovatorii lui Walter Isaacson este o carte ce întruneşte toate aceste atribute.

 

O istorie panoramică a revoluţiei tehnologice... O poveste exhaustivă, pasionantă... De-a lungul întregii sale relatări trepidante, Isaacson oferă portrete pline de viaţă – multe dintre ele bazate pe interviuri directe – [şi] împleteşte cercetările prodigioase şi anecdotele abil ticluite într-o naraţiune plină de vigoare şi captivantă despre vizionarii al căror zel şi a căror imaginaţie continuă să ne transforme viaţa.
Kirkus Reviews

 

Studiul captivant al lui Isaacson arată că progresul tehnologic este un sport de echipă.
Publishers Weekly

 

Walter Isaacson a scris o carte captivantă despre geniu, în care explică modul în care munca în echipă poate duce la un produs creativ, de succes. Inovatorii este o istorie fascinantă a revoluţiei digitale în care se discută, printre altele, despre rolul important, dar deseori trecut cu vederea pe care l-au avut femeile încă de la început. Volumul oferă exemple valoroase despre cum se poate ajunge la rezultate fascinante doar în baza unei relaţii de colaborare.
Sheryl Sandberg

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Diverse - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.374 sec
loader
Caut in catalog...
loader