logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Samânta de mustar - vol. 2: comentarii la Evanghelia a Cincea a Sfântului Toma

Samânta de mustar - vol. 2: comentarii la Evanghelia a Cincea a Sfântului Toma
Autor:
Editura: MIX
Anul publicării: 2007
Pagini: 258
Format: 13X20
25,00 lei
Disponibilitate: Disponibil (în limita stocului)

DESCRIERE

Samânta de mustar - vol. 2: comentarii la Evanghelia a Cincea a Sfântului Toma

Aceasta carte ne faciliteaza accesul la adevarata natura a învataturilor lui Isus. Cuvintele lui Isus pot revolutiona universul nostru launtric pentru ca Isus revelat în aceste pagini este un Isus de care Vaticanul pare sa nu fi auzit niciodata. Este un Isus mistic ce rastoarna multe prejudecati despre om si despre lumea în care traim.
Unul dintre cei mai cunoscuti maestrii spirituali, Osho este asemeni unei energii care expansioneaza si umple constiintele oamenilor. Aceasta carte este în întregime despre puterea acestei energii. Ea ne poate inspira si sustine pe calea noastra catre transformarea launtrica.
Cu compasiune si umor, Osho ne prezinta comentariile lui, prilejuite de învataturile cuprinse în Evanghelia dupa Toma. Desi Toma a fost discipolul lui Isus, evanghelia lui nu a fost inclusa în Noul Testament pentru ca ea a fost descoperita mai târziu (în 1945).
Evanghelia dupa Toma este considerata de unii cercetatori ca fiind prima consemnare a faptelor lui Isus si ea este cea mai frumoasa evanghelie pentru ca este scrisa de un om care a fost martor la faptele lui Isus si care, în calitate de discipol al lui, a experimentat adevarul învataturilor lui Isus, parfumul acestei trairi regasindu-se în consemnarile lui Toma. Comentariile lui Osho raspund cu multa claritate si umor întrebarilor unui cautator spiritual modern.
Osho ne arata ca înteleptii au o lume comuna, iar învataturile lui Isus se regasesc în întelepciunea specifica altor traditii spirituale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiaşi autori

Stiinte oculte; Ezoterism - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.224 sec
loader
Caut in catalog...
loader