logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Secretul secretelor- Prelegeri despre Secretul Florii de Aur

Secretul secretelor- Prelegeri despre Secretul Florii de Aur
Autor:
ISBN: 978-973-88580-5-3
Editura: Mar
Anul publicării: 2009
Pagini: 684
Format: 16,5x23,5 cm
Categoria: Spiritualitate
80,00 lei
Disponibilitate: Disponibil (In limita stocului)

DESCRIERE

Secretul secretelor- Prelegeri despre Secretul Florii de Aur

Secretul Florii de Aur este una dinte cele mai ezoterice tratate din lume. Iti va arata calea pentru a deveni mai mult decat trup. Iti va arata calea de a merge dincolo de moarte. Iti va arata calea pentru a inflori - cum sa nu ramai o samanta, ci sa devii o Floare de Aur. Ceea ce noi in India am numit lotusul-cu-o-mie-de-petale, in China o numes Floarea de Aur. Este un simbol.
Acest tratat, Secretul Florii de Aur, este foarte stravechi-posibil unul dintre cele mai stravechi tratate din lume, cu singuranta vechi de douazeci si cinci de secole, si exista posibilitatea sa fie chiar si mai vechi decat atat. Dar douazeci si cinci de secole pot fi urmarite cu usurinta. Si acest tratat este de aemenea o mareata sinteza a tuturor marilor religii. Acest lucru este rar, unic. Biblia apartine crestinilor, Talmudul apartine evreilor, Vedele apartin jindusilor, Dhammpada apartine budistilor, Tao Te King apartine taoistilor. Dar aceasta micuta carticica, Secretul florii de aur, nu apartine nimanui in particular, sau apartine tuturor.
Este profund bazata pe invataturile taoiste. Este o inflorire a abordarii taoiste a vietii si existentei. Dar nu este doar asta - Zoroastru a jucat un rol. Invataturile lui Zoroastru au fost incorporate in ea. Invataturile budiste au fost de asemenea incorporate in ea. Si o anumita scoala ezoterica a crestinilor, nestorienii, au jucat si ei un rol. Deci crestinismul si iudaismul au devenit partea din acc easta.
Secretul Florii de Aur trebuie sa devina cea mai fundamentala practica in viitor pentru oricine vrea sa devina un psihioterapeut.
Cand C.G. Jung vorbea despre Anima sau Animus, "urechilor psihologice" occidentale le suna aproape revolutionar. La acest timp doar cativa oameni stiau ca exista o straveche scriptura Tao in China, care nu doar descrie existenta Anima si Animus, ci de asemenea arata cai despre cum poate omul sa atinga armonia dintre cele doua parti pe care cineva le experimenteaza ca ireconciliabile, barbatul si femeia.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiaşi autori

Spiritualitate - Cele mai comentate cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.282 sec
loader
Caut in catalog...
loader