logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă

Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă
ISBN: 978-973-111-501-6
Editura: Herald
Anul publicării: 2014
Pagini: 160
Format: 13 x 20
25,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă

„Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă” este o carte care, înainte de calitatea literară, se remarca prin calitatea umană - sau de documentare a unor trăiri umane specifice. Este, de altfel, considerentul principal datorită căruia îmbogăţeşte acum portofoliul Editurii Herald.

Nici jurnal, nici ficţiune, „Selfie in oglinda” vorbeşte în cel mai explicit monolog personal despre căutările identitare cu care se confrunta o femeie care tocmai s-a trezit mamă. Trasând retrospectiv liniaţia bunică-mamă-fiică, Raluca Marchiş se caută şi se regăseşte pe rând în fiecare din cele trei figuri reprezentative ale reflexiilor unui selfie al cărui sens este unitatea pe care o dobândeşte după circa 2 ani şi sute de pagini scrise.

La rândul lor, cititoarele se vor regăsi şi ele în fiecare din întrebările, dilemele, bucuriile şi neliniştile mamei universale al cărei portret se conturează în „Selfie în oglindă”, un volum în care adevărurile profunde sunt spuse în treacăt, emoţiile intense sunt îmbrăcate în firescul categoriei numite generic mame, iar orice stridenţă de originalitate este evitată sistematic.

Un text a-feminist, în care maternitatea nu este nici glorie, nici martiriu, „Selfie în oglindă” reinstaurează statutul de cool al feminităţii simple, neînzorzonate mediatic sau ideologic.

O carte pentru iniţiaţi sau, mai bine spus, iniţiate, „Selfie în oglindă”, nu este totuşi o lectura dedicată exclusiv mamelor. Dimpotrivă, daca vreţi să ştiţi unde şi-a pierdut capul o proaspătă mamă, această carte vă oferă cel mai fidel gps.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Beletristica diversa - Cele mai comentate cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.276 sec
loader
Caut in catalog...
loader