logo
wishlist | contul meu | vezi coşul
Reduceri 5 - 25%
carti
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session"....mai mult
Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului...mai mult
In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00...mai mult
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem

Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem
Editura: For You
Anul publicării: 2015
Categoria: Spiritualitate
40,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem

apping este o tehnică de eliberare emoţională, înrudită cu EFT (Emotional Freedom Techniques). Este o metodă de vindecare ce constă în tapotarea (percutarea) unor puncte de pe meridianele energetice, pentru a debloca blocajele energetice existente acolo şi pentru a face ca energia să circule liber prin organism. Atunci când aceste tapotări sunt însoţite şi de rostirea unor afirmaţii, eficienţa lor creşte, deoarece se lucrează din două direcţii asupra subconştientului, aducând la suprafaţă problemele, anulându-le şi punând în locul lor seminţele viitoarelor succese pe toate planurile existenţei.

Pentru realizarea acestei cărţi, s-au asociat două somităţi: Jack Canfield, care îi este cunoscut publicului român pentru celebra serie Supă de pui pentru suflet şi pentru cărţile sale bestseller despre succes, şi Pamela Bruner, care este expertă în tehnicile de eliberare emoţională.

Tehnica este explicată şi ilustrată prin numeroase exemple şi exerciţii, într-o carte de 350 pagini şi într-un DVD, subtitrat în română.

Fragment din carte

 Introducere

Când pe lume există atâtea învăţături grozave, cum de nu se bucură oamenii de mai mult succes?

Avem la dispoziţie o multitudine de cărţi, filme şi materiale audio despre principiile spirituale, legile universului şi termenii succesului. Se ţin prelegeri şi se organizează seminarii şi cursuri motivaţionale şi, totuşi, succesul rămâne inaccesibil pentru atât de mulţi oameni. Chiar dacă ideile prezentate îi inspiră şi îi motivează deseori, punerea lor în practică este partea la care se împotmolesc cei mai mulţi.

Simpla posesie a unei hărţi nu garantează că ajungi la destinaţie. Faptul că ştii ce ai de făcut nu este suficient. Oamenii sunt dotaţi, din naştere, cu mecanisme de protecţie, care uneori îi împiedică să-şi realizeze obiectivele; în consecinţă, străduinţele lor de a ajunge acolo unde ar vrea să fie sunt în van, iar rezultatul – acumularea unor noi frustrări.

Cartea de faţă şi DVD-ul inclus vă vor ajuta să treceţi peste această prăpastie. Chiar dacă au existat întotdeauna modalităţi de a învinge obstacolele din calea succesului, cele vechi sunt greoaie şi presupun luni, dacă nu chiar ani de muncă asiduă, de concentrare intensă şi de perseverenţă.

Iată, însă, că au apărut tehnici noi, de ultimă generaţie, care vă permit să treceţi de la enervare la calm, de la teamă la încredere şi de la blocaj la succes, într-o fracţiune din acest interval de timp – adică în săptămâni, zile sau chiar minute!

Tehnica tapping (stimularea meridianelor energetice prin tapotarea uşoară a unor puncte) este una dintre aceste tehnici. O vom descrie pe larg în următoarele capitole, dar mai întâi, să vă spunem la ce vă puteţi aştepta dacă urmaţi îndrumările din această carte.

Tehnica tapping este utilizată cu succes în toată lumea, pentru aspecte dintre cele mai variate – temeri, fobii, tulburarea de stres post-traumatic (TSPT), pofte alimentare sau dureri cronice. Folosind-o, vă puteţi scuti de ani întregi de eforturi în vederea dobândirii puterii personale, modificându-vă convingerile şi sentimentele care provoacă îndoiala de sine, autosabotajul, amânarea şi câte altele.

Noi am folosit tehnica pentru a câştiga mai mulţi bani (Pamela a dezvoltat, cu ajutorul ei, o afacere de un milion de dolari, în mai puţin de trei ani), dar acesta a fost doar începutul. Am utilizat-o şi pentru îmbunătăţirea relaţiilor interpersonale, pentru schimbarea convingerilor limitative şi pentru diminuarea temerilor şi anxietăţilor care se produc, în mod firesc, într-un joc cu miză mare… şi i-am ajutat şi pe mulţi alţii să facă acelaşi lucru.

Iniţial, tehnica tapping a fost elaborată doar cu scopul de a ajuta la eliberarea emoţiilor negative – lucru care, fără îndoială, este demn de apreciere. Dar a scăpa de emoţiile sau convingerile negative, fără a le înlocui cu altele noi, pozitive, înseamnă să faci treaba doar pe jumătate. Pentru a reuşi cu adevărat în viaţă, trebuie să nutreşti sentimente însufleţitoare şi să ai convingeri dătătoare de putere. Procesele de stimulare a meridianelor energetice descrise în carte şi în DVD-ul care o însoţeşte vă vor arăta cum să faceţi tocmai aceasta.

Vom ilustra felul în care poate fi folosită tehnica tapping pentru a învinge barierele din calea succesului, lucrând cu principiile descrise în cartea The Success Principles (Principiile succesului), scrisă de Jack Canfield şi Janet Switzer. Totuşi, puteţi utiliza această tehnică pentru a învinge orice obstacol sau limitare ce vă împiedică să vă bucuraţi de succes în viaţă, indiferent ce înseamnă succesul pentru voi! Mai mult decât atât, deşi cartea face adesea referire la aceste principii ale succesului, ea a fost scrisă astfel încât să poată fi citită în mod independent. (Şi vă rugăm să reţineţi că principiile sunt prezentate într-o ordine ce permite trecerea logică de la o tehnică la alta, nu în ordinea numerică din cartea anterioară.)

***

 

Cartea este structurată în nouă capitole, pentru a uşura cât mai mult învăţarea tehnicilor. Folosim metoda de predare pe care Pamela o numeşte „supa de pietre“, de la povestea populară cu acelaşi nume:

Un drumeţ, poposit într-un sat foarte sărac, a cerut ceva de mâncare, dar i s-a spus că nu se găseşte aşa ceva.  Zâmbind, omul a spus că nu este o problemă, deoarece el are o piatră din care o să facă o supă grozavă! I s-a adus o oală plină cu apă, iar drumeţul a scos din boccea un obiect înfăşurat într-o bucată de pânză. Desfăcând-o, a scos la iveală o piatră mare, cenuşie, pe care a pus-o în oală.

După ce apa a dat în clocot, drumeţul a început să guste supa, spunând că se face foarte bine. La un moment dat, a exclamat: „Oh, e grozavă! Totuşi, dacă i-am pune un pic de ceapă, ar fi şi mai bună!“ Sătenii şi-au dat seama că aveau câteva foi de ceapă şi le-au aruncat în oală, lângă piatră.

După ce a mai amestecat câteva minute în supă, călătorul a gustat din nou şi a spus: „Este minunată. Aproape perfectă! Dar ar fi de-a dreptul incredibilă, dacă ar mai avea şi câteva bucăţele de morcov.“ Sătenii au reuşit să dea de câţiva  morcovi piperniciţi şi i-au pus în oală.

Drumeţul tot spunea că supa e delicioasă, dar că putea să devină şi mai bună, dacă i se mai adăuga cutare sau cutare mic ingredient. În scurt timp, s-au trezit cu o supă apetisantă, într-un sat ai cărui locuitori credeau că nu au nimic de mâncare.

 Până şi tehnicile cele mai simple de tapotare (tapping), pe care vi le vom prezenta aici, dau rezultate remarcabile. Pe măsură ce adăugaţi elemente suplimentare la tehnicile de bază, căpătaţi resurse tot mai mari, pe care le puteţi utiliza în diferite domenii ale vieţii.

Cu fiecare tehnică predată, vom introduce un principiu de succes şi vom vorbi despre rezistenţa pe care aţi putea s-o întâmpinaţi atunci când încercaţi să-l aplicaţi, apoi vom demonstra cum puteţi folosi tapping-ul pentru înlăturarea rezistenţei respective.

În carte veţi găsi, de asemenea, numeroase studii de caz bazate pe relatările clienţilor care au utilizat aceste tehnici pentru a obţine rezultate extraordinare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiaşi autori

Spiritualitate - Cele mai vândute cărţi

Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.670 sec
loader
Caut in catalog...
loader