• Blog

  • 17 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
ComandaCarti acum pe facebook!
Pentru ca promovarea pe facebook a devenit din ce in ce mai populara in zilele noastre , nu ne lasam mai prejos.Va oferim acum sansa sa ne gasiti si urmariti si pe facebook www.facebook.com/comandacarti pentru stiri si evenimente.Va asteptam si va dorim o zi minunata!
Pisicile Razboinice(vol. XIII)-Puterea celor trei disponibil din 23 octombrie pe www. comandacarti. ro
Pisicile Razboinice(vol.XIII)-Puterea celor trei disponibil din 23 octombrie pe www.comandacarti.ro
 
Celebra serie "Pisicile Razboinice", best-seller-ul editurii All, a ajuns iata la volumul 13."Viziunea" va fi disponibil spre comanda din 23 octombrie.Ce aventuri vor mai nascoci razboinicele feline? Ramane sa descoperiti in cel de-la XIII-lea volum.
Festivalul International de Literatura din Timisoara(ed. VII)
Cea de-a saptea editie a Festivalului International de Literatura gazduit la Timisoara are loc in perioada 23-27 octombrie, la Muzeul de Arta si la Galeria Calpe.

In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session". Programul de vzitare va fi cuprins intre orele 12:30 - 19:30 iar accesul este gratuit.

Noi vă recomandăm!

Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului  de poezie „Testament pentru copilărie“, al autoarei Rodica Oniga

In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00 si 20:00.

In data de 3 mai la orele 19:00 la cafeneaua Cărturești Verona

Lansare de carte editura Polirom

Promo non-stop!

Lansarea volumului ,,Cel care cheama cainii" autor Lucian Dan Teodorovici

Bookfest 2017

Salon international de carte

Lansare – Ann Tyler, Scorpia – joi, 27 aprilie, ora 19, Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Binecunoscutul dr. Eric Pearl revine în România!

Conferința „Vindecarea Reconectivă”!

Pagina: 12
Created in 0.314 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.