Biologie - Manual pentru clasa a V-a

Biologie - Manual pentru clasa a V-a
-12%
Preț: 28,07 lei
31,90 lei (-12,01%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 104
Categoria: Clasa - V

DESCRIERE

  • Activități variate de învățare prin descoperire: observații, investigații, măsurători, documentare, colectare și interpretare de informații.
  • Experimente virtuale.
  • Toate tipurile de itemi pentru evaluare.
  • Explicarea clară a conceptelor cheie într-un mod intuitiv.

Manualul de biologie pentru clasa a V-a are o abordare didactică cu accent pe descoperirea și explorarea noțiunilor noisusținând tranziția de la ciclul primar la cel gimnazial.

Activitățile de învățare, care au la bază suporturi intuitive extrem de variate, sugerează modalități prin care pot fi exersate și formate competențele specifice disciplinei, elevii fiind puși în situația de a aplica în noi contexte cunoștințele dobândite în cadrul lecției.

La concepția manualului s-au luat în considerare numărul de ore prevăzute de programa școlară și procentul de 75% alocat formării competențelor specifice, restul de 25% reprezentând timp la dispoziția cadrului didactic.

Manualul de biologie este conceput pentru elev, centrat pe posibilitățile sale, transformându-l în subiect activ al învățării, oferindu-i posibilitatea de a descoperi  sistemele biologice, procesele și fenomenele caracteristice factorilor biotici și abiotici. S-a avut în vedere  dezvoltarea creativității, a spiritului de investigație, dar și a celui de echipă.

Manualul de biologie are prevăzute pagini pentru explicarea conceptelor-cheie din lecții, facilitând astfel înțelegerea noțiunilor prezentate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.030 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.