Despre servitute
11,61 lei
12,90 lei (-10%)

Despre servitute

Despre servitute
-10%
Preț: 11,61 lei
12,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-587-331-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 72
Format: 11 × 18
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Despre servitute

De La Boétie oferă una dintre primele şi cele mai clare explicaţii privind servitutea voluntară, starea care defineşte supunerea majorităţii faţă de minoritatea care deţine puterea politică. Este şi va rămâne acelaşi lucru, indiferent de scurgerea timpului: un eseu memorabil despre măreţia şi micimile naturii umane, slujit exemplar de gândul şi de pana unui geniu cu care timpul nu a avut prea multă răbdare.

,,Dar, Dumnezeule mare, ce înseamnă asta? Cum să numim această nenorocire? Ce viciu îngrozitor e ăsta, să vezi nenumăraţi oameni, nu doar că se supun, ci că slujesc, nu că sunt guvernaţi, ci că sunt tiranizaţi, neavând nici bunuri, nici părinţi, nici copii, nici măcar propria lor viaţă?”
Étienne de La Boétie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.