Educatie civica-Manual pentru clasa IV(sem. I+II)

Educatie civica-Manual pentru clasa IV(sem. I+II)
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 64+64
Categoria: Clasa - IV

DESCRIERE

Manualul de Educație civică, clasa a IV-a, autoare Dumitra Radu și Gherghina Andrei, are o structură clară, bine definită, care nu creează confuzii. Respectă particularitățile de vârstă ale elevilor, îmbină în mod optim metodele tradiționale cu cele moderne și permite crearea unui climat favorabil spiritului de cooperare, toleranță, liberă exprimare, reflecție. Formele de evaluare (clasice și complementare) permit și autoevaluarea, iar suportul electronic completează de o manieră atractivă și distractivă activitățile de învățare.
Situațiile de învățare folosesc drept pretext fie imagini sugestive, fie texte selectate cu atenție din valoroasa literatură, îndeosebi română. Exersarea se realizează în contexte variate, atât ca metodă, cât și ca situații propuse spre analiză. Prin propunerile cuprinse în paginile manualului, elevii sunt ancorați permanent în cotidian – în situații familiare în care ei trebuie să învețe să ia decizii sau în situații des mediatizate care fac parte din viața semenilor de aceeași vârstă.
Manualul propune atât activități ce se desfășoară în context formal, cât și activități complementare, realizate în contexte nonformale și informale, în cadrul parteneriatului școală-familie-comunitate, toate urmărind asimilarea treptată, constantă, a conținuturilor învățării, potrivit noilor orientări ce vizează curriculum-ul pentru clasa a IV-a și metodologia de predare-învățare-evaluare.
Manualul este însoțit de caietul elevului, din dorința de a veni în întâmpinarea dascălilor de pretutindeni, în munca neobosită de a deschide învățăceilor noi orizonturi de cunoaștere, de a-i ajuta să devină adevărați cetățeni ai patriei, ai Europei și ai lumii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.