Educatie civica-Manual pentru clasa IV(sem. I+II)

Educatie civica-Manual pentru clasa IV(sem. I+II)
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 6420620005522
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 128
Categoria: Clasa - IV

DESCRIERE

Educatie civica. Manual pentru clasa a IV-a - Daniela Barbu, Cristiana Ana-Maria Boca
 

Peste 215 materiale multimedia originale (planșe statice, mate­riale video, jocuri interactive).

Echipă de autori cu vastă experiență:

 

Manualul va fi completat de un Caiet de lucru multi­funcțional (lucru individual l teme l exersare a noțiunilor din manual l spații pentru desene și scheme), realizat de aceeași echipă de autori ca și manualul.

    • – prof. dr. Daniela Barbu – cadru didactic cu mare experiență la catedră și în management educațional, autor a numeroase lucrări științifice, coor­donator a zeci de lucrări de specialitate pentru ciclul primar (manuale școlare, materiale auxiliare etc.)
    • – prof. consilier Cristiana Ana-Maria Boca – formator național, autor de meto­dologii, regulamente, programe școlare, coordonator al echipei de autori în cadrul unor proiecte vizând Reforma Educației Timpurii
    • – dr. Marcela Claudia Călineci – consilier şcolar la Centrul Municipiului Bucureşti de Asistenţă Psihopedagogică, doctor în Ştiinţele Educaţiei, autor a mai multor programe, ghiduri, broşuri de orientare şi consiliere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.