Reumatologie | Curs universitar - Ruxandra Ionescu

Reumatologie | Curs universitar - Ruxandra Ionescu
Preț: 200,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Cursul universitar de reumatologie este rodul muncii unui extins colectiv de autori, având-o în calitate de coordonator pe Prof. Univ. Dr. Ruxandra Ionescu.

Lucrarea este alcătuită din 19 capitole, astfel: noțiuni de imunologie generală și inflamația, abordarea pacientului cu boli reumatice, soluții terapeutice în bolile inflamatoare reumatice, artroza, artrita reumatoidă și alte boli înrudite, spondiloartritele, lupusul eritematos sistemic, sindromul Sjӧgren, sclerodermia sistemică, boala mixtă țesut conjunctiv, miopatii inflamatoare idiopatice, sindromul antifosfolipidic, vasculitele sistemice, artrite induse de microcristale, artrite infecțioase și amiloidozele, boli osoase metabolice, afectări reumatismale loco-regionale și sindroame dureroase cronice, manifestări reumatice în alte boli, diagnosticul diferențial și topografic în reumatologie.

Cursul de reumatologie este dedicat studenților și tinerilor medici rezidenți.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.