Si noi ce mai mancam? - Noua ordine alimentara

Si noi ce mai mancam? - Noua ordine alimentara
Preț: 45,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92342-5-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 272
Format: 16.5x23.5

Vreau mai multe informații!

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
*
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Si noi ce mai mancam? - Noua ordine alimentara

Iată o carte revoluţionară, cea pe care o aşteptam cu toţii!
Iată cartea despre aliment, despre industria alimentară, care ne învaţă nu numai ce să mâncăm, ci şi care sunt alimentele nocive de care trebuie să ne ferim!
Este o carte unică! Şi spunem asta pentru că autorul, prof. univ. dr. Gh. Mencinicopschi este doctor în biologie-biochimie, specialist în nutriţie umană, biologie moleculară, inginerie genetică şi, nu în ultimul rând, în aliment, alimentaţie şi industrie alimentară. Mai bine zis, domnul profesor ştie! Este cel care nu poate fi păcălit, cel care trage un semnal de alarmă asupra faptului că mâncăm fără să ne hrănim şi că din cauza a ceea ce mâncăm şi ce nu mâncăm suntem prea bolnavi, de la vârste prea tinere! Da, statisticile spun clar: noi, românii, suntem un popor suferind! în rapoartele despre starea de sănătate a populaţiei se arată că adolescenţii sunt obezi şi bolnavi, că sindromul metabolic se declanşează de la 20 de ani, că poţi face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30, 40 de ani, că suferim de toate bolile (diabet, colesterol mărit, osteoartrite, boli hepato-renale etc), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face faţă, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca răceala iarna! Părinţi, cum vă explicaţi că aveţi copii mai bolnavi decât voi?
Chiar ştii? Esti sigur că ştii de unde provin alimentele de pe masa ta?
De asemenea, autorul dărâmă un mit: nu trebuie să fim bogaţi ca să mâncăm sănătos! Lipsa banilor nu justifică faptul că mâncăm toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atenţia asupra sofisticăriei gastronomice - o artă, nu o ştiinţă, cu aspect şi gust încântătoare, însă indigestă şi îmbol-năvitoare!
In plus, spune adevăruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea şi falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice şi „tradiţionale".
Bonus: lista de luat la cumpărături cu E-urile periculoase!
Iar tu, cititorule, acum ştii... ce vei face mai departe ţine doar de tine!

RECENZII

Rating general
5 (9 recenzii)
5 stele
9
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
ma bucur ca a aparut cartea si ca putem invata din ea, doar ca vom sti ce contin alementele din comert pentru ca nu se scrie pe ele adevarul. Nu cred ca vom stii candva ce mizerii contin.Principalul va fi sa stim ce perspective ne asteapta !
5
astept sa citesc aceasta carte .sper sa pun si practica sfaturile pretioase.
5
traim intr-o lume nebuna nu mai stim ce alimente nu ne dauneaza grav sanatati .am scos total din alimentatie margarina sucurile mezelurile ---------dar,ce garantie avem pentru fructe,legume cereale ca,nu sunt stropite cu 1001 de solutii toxice.
5
as vrea sa stiu si eu cu E_urile periculoase
5
In sfarsit ! O carte binevenita ! O enciclopedie pentru toata omenirea. Pacat ca este atat de scumpa. Asemenea informatii, asemenea studii si concluzii profesionale, ar trebui sa se puna gratuit la indemana fiecaruia dintre noi. Multe functioneaza prost in tara asta si chiar in lume. Un lucru important pe care nu il inteleg nici in ruptul capului: de ce atatea organisme sanitar veterinare si altele, de avizare alimentara, nutritionala, chimica, etc au admis invadarea pietelor si magazinelor cu produse alimentare cu continut de E-uri periculoase si otravitoare? De ce aceste E-uri? Doar din ratiuni comerciale si interes spre profit ?
5
Sunt total de acord cu ordinele Dnului Profesor , asta ar insemna sa nu mancam NIMIC , si nici apa sa nu bem . dar cum sa traim...? e bine de stiut , dar nici bine nu e... nanotehnologia strica tot , setea de a cunoaste chimia alimentelor ne stimuleaza si ne face mai curiosi cu ceea ce se intimpla la etapa actuala, cum se comporta factorii ...etc... Intrebarea este oare moartea de unde vine?
5
sunt foarte surprinsă ca nu au mai fost comentarii .aceasta carte si toatete celelalte publicatii ale d-lui DOCTOR sunt ceva nemaipomenit ,nu am cuvinte decât de lauda pentru ceace a facut si în acelas timp părere de rau pentru ca nu a facut asta mai demult.Eu una abea astept sa intru in posesia cartii si sa o studiez din scoarta in scoarta.,aplicind in masura posibilitatilor ceace scrie in ea
5
O carte foarte interesanta de nota 10 o sa o cumpar imediat
5
Felicitari si mii de multumiri d--lui dr .Romanii au nevoie de o asemenea educatie !
Created in 0.161 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.