• Echipa ComandaCarti.Ro

  • 14 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Frozen II - Puzzle-uri de poveste
Productia marca Disney, Frozen II continua sa patrunda in inimile si in casele fiecarui copil. Elsa, Olaf si Anna sunt din nou angrenati intr-o aventura de zile mari. Ia parte alaturi de ei la aceasta excursie in lumea de basm prin intermediul puzzle-urilor Frozen II.

In zilele de 20-21 mai 2017, in incinta ,,The Vintage Pub" situat in Str. Smardan nr.43 din Centrul Vechi, se va desfasura targul ,,Fashion&Handmade Shopping Session". Programul de vzitare va fi cuprins intre orele 12:30 - 19:30 iar accesul este gratuit.

Marţi, 9 mai 2017, orele 16.00, va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, din str. J. L. Calderon nr. 39, lansarea volumului  de poezie „Testament pentru copilărie“, al autoarei Rodica Oniga

In zilele de 13 si 14 mai 2017 se va desfasura in incinta Casei Universitarilor Bucuresti (Str.Dionisie Lupu, nr.46) editia aniversara ,,Agenda Bio" zilnic intre orele 10:00 si 20:00.

Noi vă recomandăm!

In data de 3 mai la orele 19:00 la cafeneaua Cărturești Verona

Lansare de carte editura Polirom

Lansarea volumului ,,Cel care cheama cainii" autor Lucian Dan Teodorovici

Bookfest 2017

Salon international de carte

Promo non-stop!

Lansare – Ann Tyler, Scorpia – joi, 27 aprilie, ora 19, Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Binecunoscutul dr. Eric Pearl revine în România!

Conferința „Vindecarea Reconectivă”!

Program livrari - sarbatori
 La sfarsit va fi inceputul - Oreste Teodorescu - Lansare 26.11 la Targul international de carte Gaud
Pagina: 12
Created in 0.052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.