Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
1000 de minuni arhitecturale - comandacarti.ro

1000 de minuni arhitecturale

1000 de minuni arhitecturale
-5%
Preț: 128,16 lei
134,90 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-7144-50-8
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 338
Format: 20X30

DESCRIERE

1000 de minuni arhitecturale Realizări arhitecturale ieşite din comun, de seamă, desăvârşite ca formă sau chiar ciudate şi bizare au impresionat oamenii dintotdeauna, dar unele construcţii aproape^taie respiraţia privitorului. Un astfel de exemplu este Domul Sf. Petru din Vatican: cine nu amuţeşte de fascinaţie în faţa măreţiei şi somptuozităţii acestei capodopere? Sau a utopicei şi fermecătoarei insule de nisip din Dubai, a globului pământesc sau a unei balene ucigaşe turnată din miliarde de metri cubi de nisip maritim? Această carte vă prezintă cele mai frumoase şi interesante din punct de vedere arhitectural clădiri din întreaga lume: biserici, castele, palate, temple, turnuri, catedrale, teatre, poduri şi multe altele. Perioada de timp se întinde de la Stonehenge-ul de 5000 de ani de-a lungul piramidelor egiptene, clădirilor pline de mister ale perioadei incaşe până la Colosseum, moment crucial care îndrumă spre marile catedrale, templele asiatice şi până la zgârie-norii secolului XXL Scopul a fost acela de-a demonstra bogăţia extraordinară a posibilităţilor de exprimare arhitecturală, de-a prezenta şi ordona pe scurt construcţiile. Firul este aproape fară sfârşit, subordonarea pe ţări este o încercare de-a aduce o structurare în bogăţia de construcţii. Bineînţeles că nu toate continentele au putut fi descrise în întregime, atenţia este îndreptată asupra Europei, a cărei dezvoltare din punct de vedere artistic a fost emblematică pentru multe părţi ale lumii. Prezentările individuale sunt completate de un glosar informativ şi un registru amănunţit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.327 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.