Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Al doisprezecelea înger - comandacarti.ro

Al doisprezecelea înger

Al doisprezecelea înger
-8%
Preț: 12,88 lei
14,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-8120-40-3
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 152
Format: 13X20
Categoria: Carti - Cheie

DESCRIERE

Al doisprezecelea înger

Încrederea şi curajul trebuie să ne servească mereu drept călăuze pe cărările vieţii. Pentru personajele principale ale acestei cărţi, fiecare dintre ele trecând prin grele momente de cumpănă, îndemnul "Niciodata nu mă voi da bătut" acţionează ca o formulă magică.

Og Mandino vă îndeamnă să practicaţi şi dumneavoastră aceasta deviză, indiferent de emoţiile care vă încearcă. Astfel, darurile cu care aşi fost hărăziţi vor ieşi mai lesne la lumină. Inspiraţia o veţi afla în înduioşătoarea poveste relatată în aceste pagini. Dacă toţi cei descurajaţi ar fi motivaţi de acelaşi spirit al refuzului înfrângerii ca şi personajele acestei povestiri, ar exista mai multi oameni fericiţi. Trebuie doar să credeţi cu putere că: Din zi în zi, în toate privinţele, sunteţi tot mai bun!".

Al doisprezecelea înger este o poveste foarte specială despre viaţă, iubire, încredere şi curaj. Og Mandino îşi populează povestea cu personaje familiare, de care ne ataşăm. Chiar dacă este vorba de o poveste emoţionantă, el nu uită să scoată în evidenţă faptul că viaţa merită trăită la maximum, folosindu-ne de toate darurile cu care am fost hărăziţi şi recunoscând îngerii care ne înconjoară. Iubirea faţă de spiritul sportiv, temerile, camaraderia, spiritul echitabil, entuziasmul victoriei şi groaza eşecului sunt prezente în această carte.

Og Mandino (1924-1996) este, potrivit unor reputaţi critici, cel mai citit autor din lumea întreagă. Este primul scriitor care a primit Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succese literare şi a fost supranumit "Cel mai vestit scriitor din lume". Stilul său însufleţitor urmăreşte să-i sprijine pe oameni să se ajute singuri. Cele şaisprezece cărţi ale sale s-au vândut în peste douăzeci şi cinci de milioane de exemplare şi au fost traduse în douăzeci de limbi. Dintre lucrări, o amintim pe cea mai celebră, The Greatest Salesman in the World (Cel mai vestit vânzator din lume), care urmează să apară în curând la editura noastră. În 1976, la cincizeci şi doi de ani, a demisionat din funcţia de preşedinte al revistei Success Unlimited pentru a se dedica scrisului şi conferinţelor. A fost membru al Fundaţiei Internaţionale a Oratorilor Celebri. A fost invitat în mai bine de 1200 de emisiuni de radio şi televiziune în întreaga lume.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.040 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.