Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Arta negocierii în afaceri - comandacarti.ro

Arta negocierii în afaceri

Arta negocierii în afaceri
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-88749-6-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 384
Format: 14X20
Categoria: Business

DESCRIERE

Arta negocierii în afaceri.

Arta negocierii în afaceri este un material util pentru orice lider sau manager care are nevoie de strategii şi de idei practice pentru a le aplica în conducerea unei negocieri. Având la bază cercetări temeinice, autorii – experţi în negocierea de afaceri – au redus volumul uriaş de informaţii disponibile într-o carte accesibilă celor ocupaţi, care au nevoie să se pregătească pentru negocierile zilnice, dar şi pentru situaţiile de negociere mai complexe şi mai solicitante.

Indiferent de cum numiţi negocierea – târguială, tocmeală, troc sau managementul diferenţelor – aptitudinile şi tehnicile de bază ale maestrului negociator trasate în cartea de faţă sunt esenţiale pentru rezolvarea conflictelor, pentru conducerea conversaţiilor dificile, pentru apărarea în faţa unui adversar competitiv sau pentru negocierea unei afaceri bune. Tehnicile şi recomandările autorilor pot fi utilizate, de asemenea, şi în negocierea mai informală, de zi cu zi, care are loc la serviciu, cum ar fi cumpărarea sau vânzarea.

Arta negocierii în afaceri cuprinde numeroase instrumente utile în procesul negocierii, este uşor de utilizat, include rezultatele unor noi cercetări, exemple la zi, dar şi recomandări cu privire la negocierea prin e-mail. Urmând cu atenţie sugestiile autorilor, oricare dintre cititori poate deveni un maestru al negocierii. Volumul include şi un nou instrument de autoevaluare şi noi completări folositoare. Cartea oferă o serie de sfaturi foarte practice pentru a conduce jocul negocierii şi pentru a ne arăta cum să:

* Înţelegem jocul astfel încât să controlăm cât mai bine ceea ce se întâmplă în cadrul lui
* Estimăm succesiunea activităţilor unei negocieri şi să ne îndreptăm de la dezacord către acord
* Identificăm strategiile şi tacticile celorlalţi jucători
* Aplicăm regulile jocului – „ceea ce se face şi ceea ce nu se face” – care ne vor aduce, în cele din urmă, succesul

Recomand această carte oricui este implicat în negocierile de afaceri sau care are un rol de lider la locul său de muncă. Cuprinde foarte multe aptitudini importante, prezentate într-o manieră inteligentă şi utilă.
Quint Studer, autor, Hardwiring Excellence and Results That Last

Negocierea este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerilor, şi cu toate acestea, câteodată îi acordăm cea mai mică atenţie. Cartea trebuie citită de orice om de afaceri care vrea să îşi ducă afacerea într-o nouă etapă.
Celia Rocks, autoare, Brilliance Marketing Management; preşedinte Rocks-DeHart Public Relations

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.