Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Ascensiunea şi declinul planificării strategice - comandacarti.ro

Ascensiunea şi declinul planificării strategice

Ascensiunea şi declinul planificării strategice
Preț: 73,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-88750-1-2
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 424
Format: 16X23
Categoria: Management

DESCRIERE

Ascensiunea şi declinul planificării strategice.

Preferata mea printre cărţile de management din ultimii 25 de ani? Nu-i nevoie de nici un concurs. Ascensiunea şi decăderea planificării strategice, de Henry Mintzberg.
Tom Peters

A fi împotriva curentului este trade mark-ul lui Henry Mintzberg. El şi-a câştigat reputaţia punând sub semnul întrebării ideologiile corporatiste. În Ascensiunea şi declinul planificării strategice, publicată pentru prima dată în anul 1994, Mintzberg demască sterilitatea procesului de planificare strategică convenţională, care a dominat gândirea managerială de-a lungul anilor. Cartea i-a confirmat poziţia de principal reformator al vieţii corporatiste.
www. thinkers50. com

Această carte este o lectură esenţială pentru toţi cei care, într-o organizaţie, sunt influenţaţi de planificare sau de procesul creării strategiei.

De asemenea, le va fi foarte utilă şi studenţilor şi masteranzilor care urmează cursuri de strategie corporatistă, management strategic şi politici de administrare a afacerilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.252 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.