Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Atlas de istorie a lumii - comandacarti.ro

Atlas de istorie a lumii

Atlas de istorie a lumii
Preț: 155,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 224

DESCRIERE

Atlas de istorie a lumii Acest nou atlas traversează firul istoriei cu ajutorul a 93 de planse însotite de numeroase hărti, texte explicative cuprinzătoare si multe ilustratii. Cartografia de calitate este bogată în informatii si se pretează unor chei de lectură multiple, de la cadrul de ansamblu până la analiza în detaliu. Textele, completate de aprofundări si de cronologii sintetizate, contribuie la surprinderea momentelor istorice importante, dar si a evenimentelor mai putin cunoscute, ce au legătură cu tema respectivă. Istoria este reprezentată în devenirea sa continuă: evenimentele, prezentate ca o serie de cadre dinamice, sunt puse în relatie, ca niste componente ale unui proces bazat pe o strânsă întrepătrundere de fapte. Atlasul este împărtit în mai multe sectiuni, de la preistorie până în epoca contemporană, punând un accent deosebit pe problemele mileniului trei si pe cele mai arzătoare teme de actualitate. La final, o serie de tabele cronologice reiau etapele marcante ale istoriei, desfăsurându-se de-a lungul unor importante repere temporale. Un indice de locuri si de personaje usurează căutarea pe subiecte.
Vezi și alte cărți: atlas, istorie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.