Bacalaureat 2013 Matematica M2 - Subiecte rezolvate

Bacalaureat 2013 Matematica M2 - Subiecte rezolvate
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 310
Format: 16,5x23.5
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Bacalaureat 2013 Matematica M2 - Subiecte rezolvate - Ion Bucur Popescu


… lucrarea ,,Bacalaureat 2013. Matematica M2 - Subiecte rezolvate" cuprinde modele de rezolvare a celor 300 de variante de subiecte (cate 100 de exercitii la fiecare subiect) propuse pentru cele doua sesiuni ale examenului de bacalaureat din 2013 la matematica (MT2), publicate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

La variantele de subiecte publicate in 2009 s-au adaugat cele care au fost elaborate prin restructurarea, revizuirea, modificarea si reformularea subiectelor din sesiunile 2008.

Rezolvarea integrala si sistematica a subiectelor permite elevilor recapitularea tuturor cunostintelor acumulate si verificarea imediata, rapida si sigura a raspunsurilor.

Din cuprins:

- Filiera teoretica: profilul real, specializarea - stiinte ale naturii;
- Filiera tehnologica: profilul servicii, specializarea - toate calificarile profesionale; profilul resurse umane, specializarea - toate calificarile profesionale; profilul tehnic, specializarea - toate calificarile profesionale.
Vezi și alte cărți: bacalaureat

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.108 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.