Calea Reiki - ghid complet al unei străvechi arte de vindecare

Calea Reiki - ghid complet al unei străvechi arte de vindecare
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-87913-8-
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 160
Format: 20x26
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Calea Reiki - ghid complet al unei străvechi arte de vindecare


Din perspectiva Reiki, toţi oamenii pot fi terapeuţi după ce primesc acordajele necesare. Reiki este un sistem de terapie "prin punerea palmelor" extrem de simplu şi de eficient, ce-şi are rădăcinile în budismul tibetan. În occident, a fost ţinut secret ani în şir, iar Calea Reiki (Essential Reiki) este prima lucrare în care au văzut lumina tiparului toate informaţiile referitoare la cele trei grade. Controversată poate, cartea reprezintă o piatră de hotar în răspândirea Reiki în toată lumea, inclusiv în ţara noastră.
Tot mai mulţi oameni resping medicina făcută făra suflet pentru a se întoarce la vechile tehnici. Medicina supertehnologizată, lipsita de compasiune, se ocupa de trup ca de o maşină, eu cruzime si indiferenţă. Taxele uriaşe, controlul deţinut de marile firme de asigurări si de farmaceutice fac ca totul să fie din ce mai puţin accesibil. Iar medicina tradiţională are puţine răspunsuri la bolile omului de azi. Ne întoarcem acum la tehnicile interzise omului de rând de Inchiziţie, redescoperim metode neinvazive mai apropiat sau mai îndepărtate. Fitoterapie, homeopatie, masaj, acupunctura şi terapie energetică sunt printre tehnicile redescoperite. Sunt unelte eficiente şi adeseori reuşesc acolo unde sistemul medical eşuează.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.037 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.