Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Ceaiurile mele pentru cancer - comandacarti.ro

Ceaiurile mele pentru cancer

Ceaiurile mele pentru cancer
Preț: 3,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-9024-06-8
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 78
Format: 13X20

DESCRIERE

CANCER - CEAIURILE MELE PENTRU CANCER

Nu prea ştim ce să vă spunem despre cartea de faţă. Tot ceea ce există scris în ea a fost încercat şi experimentat. Şi - poate e de necrezut - a dat rezultate. Dar tot atât de adevărat este că Dumnezeu nu ne-a lăsat o plantă care să învingă cancerul.
Nu-i mai puţin adevărat că toate terapiile naturiste descrise de noi ajută la însănătoşirea celor bolnavi, le alină durerile, îi întăreşte, completează rezultatele medicinei clasice.
Există şi foarte mulţi oameni grav bolnavi, care s-au vindecat cu aceste ceaiuri. Iar dacă sunteţi şi încrezători, şi perseverenţi şi credincioşi în puterile Domnului, minunea vindecării vi se va arăta şi dumneavoastră.
135 de reţete dătătoare de viată

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.