Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Cele mai frumoase locuri din lume - comandacarti.ro

Cele mai frumoase locuri din lume

Cele mai frumoase locuri din lume
-10%
Preț: 116,10 lei
129,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-571-932-6
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 418
Format: 24X36

DESCRIERE

Această carte este echivalentul unei călătorii în jurul lumii, oferindu-vă imagini ale celor mai frumoase şi mai interesante locuri de pe Pământ. Aproape orice loc de pe planetă îşi are propria magie şi propria istorie, în fapt o ţesătură iscusită de influenţe geologice şi climatice, de floră şi faună, dar şi de evidenţe ale activităţii umane, mai mult sau mai puţin laborioase. Graţie progresului tehnologic, oamenii au reuşit să modeleze natura, uneori în folosul, alteori în dezavantajul lor. Rareori echilibrul natural a putut fi păstrat. Acesta este şi motivul pentru care am inclus printre cele mai frumoase locuri din lume şi cele mai importante zone protejate. Multe dintre acestea sunt nu numai destinaţii atractive pentru turişti, dar şi ultime areale de refugiu pentru speciile de plante şi animale ameninţate cu dispariţia. Bizonul, goanna sau panda nu ar putea supravieţui în afara acestor perimetre de protecţie a naturii. Această carte reprezintă o invitaţie de călătorie către cele mai interesante locuri de pe glob, oferind sfaturi utile turiştilor, dar şi şansa de a vedea multe dintre punctele de maximă atracţie de pe suprafaţa tuturor celor cinci continente ale Terrei.

Abundenţa fotografiilor şi textul atent constituie, la rândul lor, un imbold suplimentar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.