Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
CIORAN. VITALITATEA RENUNTARII - comandacarti.ro

CIORAN. VITALITATEA RENUNTARII

CIORAN. VITALITATEA RENUNTARII
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-611-329-9
Anul publicării: 2005
Pagini: 92
Format: 54x84
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

CIORAN. VITALITATEA RENUNTARII

A scrie despre Cioran inseamna a intra in paradoxul durabil, pe care el n-a incetat sa-l dezavueze, al celui care-si petrece zilele prins in arcanele ideilor altora. Filosofia de comentariu - pecingine a veacului nostru - este proprie acelora neinstare sa-si cunoasca si sa-si suporte la nivelul trairii contradicţiile ce le sint inerente. Indepartarea de sine este in spatele unui regal al ideilor despre ideile altora. Se expune Cioran comentariului? Efortul nostru - de vreme ce s-a desfasurat - ar parea sa probeze la prima vedere ca da, comentariul este posibil. In fapt, in neputinţele noastre, am preferat sa vorbim despre noi, vorbind despre el ca despre . Lunecind pe lui, le acutizam pe ale noastre, drept marturie ca totul este inca de cucerit in lumea spiritului, chiar daca venim dupa doua mii cinci sute de ani de filosofie. Oricum, pentru Cioran, practicarea istoriei filosofiei te afunda in lumea ideilor stinghere si care dau seama doar una de alta in numele unui principiu abstract.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.241 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.