Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Crima din dragoste - comandacarti.ro

Crima din dragoste

Crima din dragoste
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 240
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Crima din dragoste Subţire e linia dintre dorinţă şi obsesie dintre milă şi crimă... Cînd fascinantul magistrat din Departamentul Justiţiei, Theo Buchanan, se îmbolnăveşte într-o gară din New Orleans, doctoriţa Michelle Renard îşi dă toată silinţa să-i salveze viaţa. Cînd Michelle este luată la ochi de o bandă de criminali periculoşi, Theo începe o cursă nebunească să o apere. Clubul Semănătorilor este un cvartet de escroci, mînaţi de rapacitate să adune milioane într-un cont secret din bancă. Acum s-au hotărît s-o reducă la tăcere pe Michelle, care s-ar putea să cunoască secretul uciderii soţiei unuia dintre ei. Ferindu-se de un ucigaş profesionist de înaltă clasă şi o bandă de infractori abili, Michelle şi Theo străbat cărarea îngustă dintre supravieţuire şi pasiune.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.