Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Cum putem deveni mai buni. Mijloace de imbunatatire sufleteasca (Indrumator ortodox) - comandacarti.ro

Cum putem deveni mai buni. Mijloace de imbunatatire sufleteasca (Indrumator ortodox)

Cum putem deveni mai buni. Mijloace de imbunatatire sufleteasca (Indrumator ortodox)
-5%
Preț: 33,25 lei
35,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 472
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Cum putem deveni mai buni. Mijloace de imbunatatire sufleteasca (Indrumator ortodox)

Ca să ajungi la fericire trebuie să ai credinţă pentru că fericirea se antrenează pe credinţa în Dumnezeu. Întâi e credinţa şi după aceea vin şi celelalte. De aceea, Domnul Hristos, ca propovăduitor, a spus şi aceasta (ca cel dintâi cuvânt de îndrumare): Credeţi în Evanghelie, aveţi credinţă în Dumnezeu, aveţi credinţă în Mine. Cuvintele cele dintâi de propovăduire, aşa cum sunt prezentate de Sfântul Evanghelist Marcu, sunt: „S-a împlinit vremea şi s-a apropiat Împărăţia lui Dumnezeu. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie”. Iar la sfârşitul Sfintei Evanghelii de la Marcu citim: „Cel ce va crede şi se va boteza se mântui, iar cel ce nu va crede se va osândi”. Sfântul Apostol Petru a avut de la Domnul Hristos cuvintele: „Simone, Simone, iată, satana v-a cerut să vă cearnă ca pe grâu şi Eu m-am rugat pentru tine să nu scadă credinţa ta şi tu, întorcându-te, întăreşte pe fraţii tăi”. Sfinţii Apostoli au cerut de la Domnul Hristos: „Dă-ne mai multă credinţă!”. Domnul Hristos i-a mustrat pe ucenici când nu au avut destulă credinţă, de exemplu, când au fost neliniştiţi în furtuna de pe mare. Aşa că, credinţa este începutul a tot binele şi omul care vrea să înainteze spre fericire trebuie să fie credincios lui Dumnezeu. În limba greacă cuvântul: „credincios lui Dumnezeu” se numeşte Teopist; există un nume în sensul acesta: Teopist.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Spiritualitate

Created in 0.049 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.