Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Cum să devii antreprenor - Dezvoltă-ţi propria afacere! - comandacarti.ro

Cum să devii antreprenor - Dezvoltă-ţi propria afacere!

Cum să devii antreprenor - Dezvoltă-ţi propria afacere!
-8%
Preț: 34,96 lei
38,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-669-701-2
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 280
Format: 13X20
Categoria: Management

DESCRIERE

Cum să devii antreprenor - Dezvoltă-ţi propria afacere!

Încetează să visezi şi treci la fapte! Cum să începi şi să îţi dezvolţi propria afacere

Antreprenoriatul este cea mai sigură cale de a prospera într-o lume nesigură, în continuă schimbare. Reducerea numărului locurilor de muncă este doar una dintre consecinţele crizelor economice şi, adesea, oameni care nu planificaseră niciodată să ajungă antreprenori aleg această soluţie pentru a depăşi situaţia de criză. Cartea specialistului american în practici antreprenoriale Larry Farrell vă furnizează toate datele necesare pentru a vă gestiona cu succes propria afacere şi a vă asigura, în acest fel, independenţa financiară. În plus, veţi găsi aici exerciţii aplicative şi studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj şi inspiraţie, care au riscat şi au reuşit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell. Veţi învăţa toate trucurile prin care vă puteţi transforma ideea într-o mare afacere, iar termeni precum întocmirea planului de afaceri, alegerea pieţei şi a produselor, identificarea potenţialilor clienţi, testarea concurenţei nu vor mai ascunde niciun secret.

„Revoluţia antreprenorială a secolului XXI: oamenii obişnuiţi devin jucători-cheie. Aceasta nu este o revoluţie rezervată celor bogaţi şi puternici. Este o nouă pagină din istoria economiei, care îi încurajează pe toţi să ia parte, de la proaspătul absolvent, oameni de ştiinţă şi profesori universitari la cititorul acestei cărţi, care îşi va face timp şi se va strădui să creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie şi va plăti pentru el.“

Larry C. Farrell

„O carte ce trebuie citită de către oricine are pasiunea, perseverenţa şi curajul de a începe şi conduce propria afacere. Farrell surprinde cu adevărat esenţa adevăratului antreprenor şi ce e nevoie să faci ca să supravieţuieşti în actualul mediu de afaceri.”

Sabrina Horn, fondator, preşedinte
şi CEO Horn Group, Inc.

„Cele mai eficiente metode de îmbunătăţire a relaţiei dintre client şi produs.“

Internet Works

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Management - Cele mai vândute cărți

Created in 0.240 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.