Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Descoperă forţa din tine (2 volume) - comandacarti.ro

Descoperă forţa din tine (2 volume)

Descoperă forţa din tine (2 volume)
-8%
Preț: 32,20 lei
35,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-8356-44-X
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 240
Format: 13X20
Categoria: Carti - Cheie

DESCRIERE

Descoperă forţa din tine (2 volume)

Am fost creaţi pentru a reuşi, avem forţa interioară necesară, suntem dotaţi cu toate resursele fizice, psihice şi emoţionale de care avem nevoie pentru a prelua controlul asupra vieţii noastre şi a ne făuri destinul aşa cum dorim, susţine Anthony Robbins.
Descoperă forţa din tine este cartea care aprinde scânteia şi va declanşa explozia adevăratei noastre personalităţi. Din tehnicile de bază PNL, Robbins derivă un sistem complet de metode şi instrumente de autodeterminare şi autoeducare pentru a atinge ţelurile propuse.
Ne formează un traseu neural de la vis la succes prin condiţionarea neuro-asociativă sau arta de a ne crea reflexele condiţionate dorite de noi, şi nu impuse de factorii externi.
Care sunt valorile după care ne ghidăm, regulile după care jucăm partida vieţii, experienţele care ne-au modelat existenţa şi mai ales cum ne percepem identitatea sunt componentele sistemului personal de evaluare a oricărei hotărâri pe care învăţăm să le descifrăm, dar mai ales să le controlăm.
Pentru o creştere constantă a calităţii vieţii noastre, secretul este mânuirea cu abilitate a celor două forţe gemene care guvernează orice hotărâre: suferinţa şi plăcerea.
Aveţi în Anthony Robbins un antrenor personal atent şi disciplinat, iar în această carte un manual-jurnal pe care nu l-aţi avut în şcoală pentru materia cea mai importantă: succesul personal.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.