Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Despre isihasm - comandacarti.ro

Despre isihasm

Despre isihasm
-8%
Preț: 18,05 lei
19,62 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9735004224
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 298

DESCRIERE

Despre isihasm

Volumul reuneşte texte, publicate şi inedite, ale lui André Scrima asupra isihasmului, marele curent contemplativ al tradiţiei creştine răsăritene centrat pe rugăciunea inimii. A cerceta isihasmul înseamnă pentru André Scrima a cerceta şi a pătrunde în fond sensul propriului său angajament de monah. Înseamnă a cerceta experienţa (spirituală, intelectuală, existenţială) a unei foarte lungi linii de "profesionişti" ai rugăciunii, de călători în Dumnezeu.
André Scrima e, prin deschiderea, îndrăzneala şi eleganţa sa de spirit, o voce singulară în creştinismul răsăritean actual. Textele sale sînt fie risipite prin reviste, fie încă inedite. Ne grăbim aşadar să le punem la dispoziţia publicului şi, prin cele două volume publicate, să aşezăm cumva colecţia sub semnul lui.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.053 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.