Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Diagnosticarea karmei|Sistemul autoreglarii campurilor(vol. 1)-Serghei Lazarev - comandacarti.ro

Diagnosticarea karmei|Sistemul autoreglarii campurilor(vol. 1)-Serghei Lazarev

Diagnosticarea karmei|Sistemul autoreglarii campurilor(vol. 1)-Serghei Lazarev
-15%
Preț: 46,75 lei
55,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Aceasta este o carte despre iubire și moralitate în care se vorbeşte despre faptul că iubirea este mai presus de toate. Autorul ne ajută să înțelegem sensul existenței noastre și să simţim iubirea în suflet. Prin exemple concrete din viața reală, el ne arată cum să rezolvăm problemele și cum să depășim diverse dificultăți și nenorociri/necazuri. Sistemul prezentat în această carte dă un sentiment de înţelegere a tot ceea ce se întâmpla, priceperea  sensului vieţii și ce ar trebui să fie o prioritate în viața noastră în primul rând. După citirea ei, începem să vedem lumea în alte culori, devinim mai calmi și mai blajini. În locul agresiunii și nemulțumirii începem să apreciem într-un mod liniştit ce se întâmplă, și chiar să simţim bucurie ca urmare a ceea ce cunoaştem acum, să înțelegem de ce trăim acest lucru, și ce trebuie să facem în situația dată. Această carte ne învață să iubim această lume oricum ar fi ea, și să păstrăm dragostea în suflet orice s-ar întâmpla. Cartea te ajută să te schimbi, să-ţi schimbi concepţia despre lumea, caracterul și destinul. Datorită ei, noi începem să vedem calea și să conştientizăm încotro trebuie să mergem.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.209 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.