Medic de trei corpuri după douăzeci de ani

Medic de trei corpuri după douăzeci de ani
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 352
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Medic de trei corpuri după douăzeci de ani

Cu 20 de ani în urmă, Janine Fontaine, anestezist şi medic de spital, urmându-şi intuiţia porneşte în călătoria ce o va duce de la Institutul de Medicină din Paris prin lumea plină de mister şi tămăduiri miraculoase a vindecătorilor filipinezi, şi ne ajută să descoperim medicinile alternative.

Prima sa carte, „Medic de trei corpuri”, istoria acestei transformări ce i-a permis să devină vindecător, a bulversat viziunea materialistă despre corp a acelei perioade.

Astăzi, Janine Fontaine retrasează etapele decisive ale acestui drum către o medicină completă, demonstrează că recentele descoperiri din fizica cuantică îi susţin concepţia asupra celor trei corpuri şi explică rolul fundamental al energiei în tratarea suferinţelor corpurilor.

Această riguroasă explorare a ceea ce suntem o conduce la a ne propune o veritabilă terapie de sănătate, chezăşie a binelui nostru fizic şi spiritual.

„Pe tot parcursul acestei cărţi, doresc să dau indicaţiile de bază necesare pentru înţelegerea anatomiei, fiziologiei şi patologiei acestui corp vibrator.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.030 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.