Dicţionar de buzunar spaniol-român/român-spaniol

Dicţionar de buzunar spaniol-român/român-spaniol
Preț: 24,96 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-748-287-7
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 656
Format: 13X20
Categoria: Limba spaniola

DESCRIERE

Dicţionar de buzunar spaniol-român/român-spaniol


Dicţionarul spaniol-român/român-spaniol de buzunar cuprinde aproximativ 30. 000 de cuvinte-titlu şi expresii din vocabularul de bază al limbii spaniole şi al limbii române şi se adresează în special elevilor, studenţilor, turiştilor şi tuturor celor preocupaţi de studiul acestei limbi, fiind un instrument de lucru util şi practic.
Dicţionarul cuprinde cuvinte şi expresii din fondul principal lexical al limbii spaniole şi române, precum şi termeni din diverse domenii: anatomie, biologie, botanică, chimie, comerţ, drept, economie, geografie, jurnalism, politică, tehnică etc. De asemenea, această lucrare conţine şi o serie de neologisme şi expresii familiare din franceză folosite frecvent în limbajul cotidian.
În selectarea cuvitnelor titlu şi a expresiilor din acest dicţionar s-a ţinut cont atât de cerinţele comunicării directe, cât şi de solicitările impuse de traducerea din şi în spaniolă a unor texte de dificultate medie.
Dicţionarul se adresează tuturor celor care se află la nivel începător în învăţarea limbii spaniole, fiind conceput ca un instrument util, practic şi uşor de consultat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.