Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Dictionar Enciclopedic De Geodezie, Topografie, Fotogrammetrie, Teledetectie, Cartografie Si Cadastru - ComandaCarti.Ro

Dictionar Enciclopedic De Geodezie, Topografie, Fotogrammetrie, Teledetectie, Cartografie Si Cadastru

Dictionar Enciclopedic De Geodezie, Topografie, Fotogrammetrie, Teledetectie, Cartografie Si Cadastru
Preț: 87,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8073-91-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 423
Format: 16X23

DESCRIERE

Dictionar Enciclopedic De Geodezie, Topografie, Fotogrammetrie, Teledetectie, Cartografie Si Cadastru.

Există în prezent o foarte bogată literatură de specialitate şi dicţionarul îşi propune să faciliteze înţelegerea acestor materiale, venind în sprijinul cercetătorilor şi inginerilor, tehnicienilor şi studenţilor, precum şi a traducătorilor, care activează în cercetare, învăţământ, proiectare, inginerie tehnologică sau execuţie din diferite sectoare de activitate ce studiază, aplică sau cercetează geodezia, topografia, fotogrammetria, teledetecţia, cadastrul, cartografia şi editarea hărţilor. Autorii aduc mulţumirile lor ing. geodez Roxandra Ivănescu şi geograf Venera Blidaru pentru contribuţia lor deosebită la redactarea acestei lucrări.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.