Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Dictionar Japonez-Roman - comandacarti.ro

Dictionar Japonez-Roman

Dictionar Japonez-Roman
-6%
Preț: 9,40 lei
10,00 lei (-6%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 341
Format: 13x20

DESCRIERE

Dictionar Japonez-Roman

În zilele noastre, când fenomenul globalizării mondiale s-a impus, pentru români a apărut necesitatea de a comunica adecvat cu locuitorii altor meleaguri, nu de puţine ori în chiar limba lor.
Între Japonia şi România există o tradiţie a legăturilor politice, economice şi culturale bine exprimată în timp. Ea trebuie permanentizată pe toate căile, în acest scop, apariţia unui dicţionar japonez-român îşi află deplina justificare.
Fondul lexical al dicţionarului de faţă este îndeajuns de bogat şi de dens pentru a satisface exigenţele unei conversaţii nuanţate. Cuvintele japoneze au fost transcrise după notaţia romaji aflată de multă vreme în circulaţia internaţională, în esenţă, metoda romaji reproduce în litere latine exprimarea fonetică a cuvintelor japoneze, ceea ce este perfect inteligibil pentru cititorul român. Excepţie fac unele sunete, în majoritatea lor din grupa şuierătoarelor, care se scriu într-un fel şi se citesc diferit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.185 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.