Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 4 - comandacarti.ro

Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 4

Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 4
Preț: 79,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-115-552-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 616

DESCRIERE

Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 4

În această nouă ediţie, autorii, ale căror nume se identifică demult cu materia predată, au încercat să răspundă cât mai bine cerinţelor studenţilor care urmează să susţină examenul de licenţă, prin includerea în lucrare a peste 300 de teste grilă, asemănătoare, ca formulare şi grad de complexitate, testelor care vor face parte din probele de concurs.
În egală măsură, cei care vor susţine examene de admitere şi definitivat în funcţiile şi profesiile juridice şi practicienii dreptului vor găsi în lucrare instituţii noi, care nu fac parte din materia pentru licenţă, tratate potrivit ultimelor modificări legislative intervenite în procedura civilă în timpul scurs de la publicarea celei de a treia ediţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.