Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
ENCICLOPEDIA CONCISĂ BRITANNICA - comandacarti.ro

ENCICLOPEDIA CONCISĂ BRITANNICA

ENCICLOPEDIA CONCISĂ BRITANNICA
-7%
Preț: 278,07 lei
299,00 lei (-7%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2009
Pagini: 2512
Format: 20x26

DESCRIERE

ENCICLOPEDIA CONCISĂ BRITANNICA Enciclopedia Britanică a devenit, în timp, sursa supremă de referinţă pentru toate domeniile de informare, la orice vârstă, acasă sau la birou. Conţine peste 28. 000 de articole, ordonate alfabetic. Fiecare articol variază între 50 şi 1. 000 de cuvinte, întreg textul conţinând peste 2, 6 milioane de cuvinte. Informaţiile sunt completate şi exemplificate cu peste 2. 000 de imagini, respectiv, 1. 800 de fotografii, 190 de cărţi, 150 de schiţe şi 30 de tabele iar 5 % din volumul lucrării reprezintă articole despre realităţi româneşti, concepute de autori din România. Sunt prezentate într-un singur volum, printr-o selecţie riguroasă, informaţii despre fiecare domeniu al cunoaşterii: artă, afaceri, IT (informatică), geografie, istorie, literatură, medicină, ştiinţe politice, filozofie, ştiinţă, sport. Ultima ediţie este actualizată cu cele mai noi descoperiri din tehnologie, lumea afacerilor, îmbinând tematicile clasice cu cele contemporane, respectiv, muzica rock, globalizarea, tehnologia digitală sau sportul. Conţine, de asemenea, cele mai recente hărţi geografice şi ale densităţii populaţiei, ale răspândirii religiilor în lume sau ale fusului orar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.