Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Enciclopedie ilustrată pentru copii. O lume întreagă în imagini - comandacarti.ro

Enciclopedie ilustrată pentru copii. O lume întreagă în imagini

Enciclopedie ilustrată pentru copii. O lume întreagă în imagini
Preț: 79,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-748-311-9
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 224
Format: 21x30

DESCRIERE

Enciclopedie ilustrată pentru copii. O lume întreagă în imagini

„Vreau să ştiu!” par cuvinte scrise în fruntea oricărui copil. Şi, dacă nu i-ar fi scrise aşa, la vedere, ştim cu toţii că tot despre aşa ceva ar fi vorba în mintea lui. E simplu doar, un copil e, cum altfel decât curios. Curios să bage la cap şi lucruri cuminţi, şi prostii. Cum cartea – şi pe-asta o ştim cu toţii – este cea care, în general, se ocupă de învăţămintele la locul lor, e plină de pilde şi îndreptări, nici că-i fel mai potrivit pentru a-i ostoi micului curios setea de cunoaştere decât a-i da pe mâini lectura potrivită...

Urmărind un concept devenit aproape consacrat în domeniul educaţional al enciclopediilor dedicate copiilor (capitolele tematice), cu consistenţa unui auxiliar (sintetizând cunoştinţele dobândite în şcoală, îmbogăţindu-le la tot pasul), Enciclopedia ilustrată pentru copii îşi susţine demersul informaţional, cu deosebire diversificat, pe o multitudine de fascinante tablouri panoramice, ilustrând aspecte ale vieţii planetei, oferind celor mici, de la 3 ani în sus, o largă deschidere către lumea de azi, ajutându-i s-o descopere în mai toate amănuntele, stimulându-le apanajul vârstei, curiozitatea.
O carte de căpătâi pentru orice copil – asigurându-i o pregătire temeinică pentru viitorii ani de şcoală, călăuzindu-i cu nădejde paşii şi pe parcursul primelor clase –, una care, de-acum încolo, îi va deveni un prieten aproape nedespărţit, ajungând să fie preţuită de părinţi şi recomandată de pedagogi, volumul încheagă din imagini adevărate poveşti şi mijloceşte asimilarea de cunoştinţe multiple despre lumea înconjurătoare. Iar pentru întrebările care încă le-ar mai putea da ghes celor mici, o anexă consistenţă a cărţii, un Dicţionar, de la A la Z, le vine în ajutor, aducând completări spectaculoase şi detaliind 74 dintre cele mai importante articole tematice din cuprinsul volumului. Pentru a-şi împlini caracterul ştiinţific, enciclopedia dispune de logistica cuvenită, a unui indice, menit căutărilor ţintite şi rapide, trimiţând la noţiunile introduse de cele şase mari capitolele tematice sau de Dicţionarul de la A la Z.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.247 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.