Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
EVADAREA DIN VID. STUDII DESPRE POEZIA ROMANEASCA DE LA SFIRSITUL SECOLULUI XX SI INCEPUTUL SECOLULUI XXI - comandacarti.ro

EVADAREA DIN VID. STUDII DESPRE POEZIA ROMANEASCA DE LA SFIRSITUL SECOLULUI XX SI INCEPUTUL SECOLULUI XXI

EVADAREA DIN VID. STUDII DESPRE POEZIA ROMANEASCA DE LA SFIRSITUL SECOLULUI XX SI INCEPUTUL SECOLULUI XXI
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-0503-0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 176
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Dupa ce tot in 2008 publicase volumul de poeme Oameni obositi, Andrei Bodiu propune acum o noua carte, de data aceasta nu de, ci despre poezie. Volumul Evadarea din vid. Studii despre poezia romaneasca de la sfirsitul secolului XX si inceputul secolului XXI e o colectie de studii pe care autorul le-a publicat in revistele Interval, Vatra si, cele mai multe, in Observator cultural. Pornind de la convingerea – la care destui literati nu subscriu – ca in prezent se publica o poezie de calitate, si asumandu-si o viziune din interior asupra fenomenului poetic, Andrei Bodiu rediscuta in articolele sale o parte a poeziei romane actuale. Evita sa puna la indoiala in mod radical canonul critic contemporan si isi stabileste ca scop o improspatare a receptarii, o inregistrare mai fidela a evolutiei unora dintre poetii importanti ai ultimilor ani.
Dintre acestia, enumeram: Ioan Moldovan, Augustin Pop, Florin Iaru, Ion Stratan, Magda Carneci, Romulus Bucur, Traian Stef, O. Nimigean, Calin Vlasie, Emilian Galaicu-Paun, Simona Popescu, Mihai Ignat, Constantin Acosmei, Ioana Nicolaie, Dan Sociu, Ruxandra Novac.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.304 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.