EVALUAREA NATIONALA. Limba romana - Limba engleza cls. a VI-a

EVALUAREA NATIONALA. Limba romana - Limba engleza cls. a VI-a
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-649-942-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 80
Format: A4

DESCRIERE

EVALUAREA NATIONALA. Limba romana - Limba engleza cls. a VI-a

Lucrarea de fata cuprinde 10 teste complexe care urmaresc verificarea aptitudinilor de comunicare in limba romana si limba engleza pentru elevii clasei a VI-a. Se adreseaza atat profesorilor, elevilor, cat si parintilor – testele putand fi abordate in cadrul pregatirii din timpul orelor de curs, dar si individual. Totodata, testele pot fi folosite ca teme pentru orele de dirigentie, glosare despre mamifere, ghid imaginar prin Bucurestiul de ieri si de azi, subiecte de dezbateri pentru cercurile de lectura etc.
Textele propuse sunt astfel selectate incat sa permita elevilor sa aplice, in diferite situatii de viata, cunostintele dobandite la disciplinele cuprinse in aria curriculara Limba si comunicare, urmarind o mai buna pregatire pentru Evaluarea Nationala.
Vocabular accesibil, subiecte interesante, varietate – toate intr-o singura carte!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.033 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.