Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Forţa gândirii pozitive - comandacarti.ro

Forţa gândirii pozitive

Forţa gândirii pozitive
-8%
Preț: 23,00 lei
25,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-669-348-9
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 320
Format: 13X20
Categoria: Carti - Cheie

DESCRIERE

Forţa gândirii pozitive


Scopul acestei cărţi este unul simplu şi direct. Ea nu emite pretenţii la o calitate literară excepţională, nici nu caută să facă dovada erudiţiei mele ieşite din comun. E vorba, pur şi simplu, de un ghid practic care vă încurajează la acţiune în scopul autoperfecţionării. Am scris propunându-mi un singur obiectiv: să îmi ajut cititorii să trăiască o viaţă fericită, plină de satisfacţii şi împliniri; cartea reprezintă efortul meu de a împărtăşi experienţa spirituală cu ceilalţi, căci, dacă m-a ajutat pe mine, sunt convins că poate fi de folos şi altora.
Am scris-o şi dintr-o înţelegere profundă pentru durerea, greutăţile şi lupta care ne caracterizează existenţa. Ea ne învaţă să cultivăm pacea sufletească, nu ca pe o evadare din viaţă pe tărâmul unei linişti protectoare, ci ca pe un centru al puterii din care se naşte o energie nestăvilită, ce ne va ajuta să ne trăim viaţa personală şi socială într-un mod constructiv.
Citind-o, veţi învăţa să gândiţi pozitiv, fără a vă stabili ca unic ţel gloria, averea sau puterea, ci având în vedere întoarcerea la credinţa pentru a trece peste în-frângeri şi a vă conduce viaţa în spiritul unor valori creatoare autentice. Veţi învăţa să trăiţi după reguli stricte de disciplină, care îi vor oferi satisfacţii deose-bite celui care îşi va învinge propriile limite şi va depăşi obstacolele vieţii.
Norman Vincent Peale

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.027 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.