Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Imparati si senatori. Istoria politica a imperiului roman - comandacarti.ro

Imparati si senatori. Istoria politica a imperiului roman

Imparati si senatori. Istoria politica a imperiului roman
Preț: 27,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2002
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Yves Roman, Împăraţi şi senatori. Istoria politică a Imperiului Roman sec. I-IV, traducere de Mihai Popescu, Ed. Saeculum I. O.
Format 13 x 20 cm., 496 pagini
Bazată pe o temeinică documentare şi pe deschiderile metodologiei interdisciplinare, lucrarea de faţă surprinde, în perspectiva raporturilor dintre împărţi şi senatori, liniile de forţă ale complexei vieţii politico-sociale şi cultural-religioase a Imperiului Roman.
Ea încearcă să descopere atât cauzele tăriei şi extinderii mondiale a imperiului, cât mai ales motivele decăderii lui din ultima parte a existenţei.
Cu deosebită fineţe sunt urmărite îndeosebi evoluţia structurilor sociale şi mutaţia valorilor morale în viaţa imperiului, în care autorul descifrează cauzele declinului.
Scriere istoriografică celebră, lucrarea Împăraţi şi senatori se publică pentru prima dată în limba română

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.050 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.