Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Imperiul extraterestru - comandacarti.ro

Imperiul extraterestru

Imperiul extraterestru
-6%
Preț: 9,31 lei
9,90 lei (-5,96%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 1998
Pagini: 252
Format: 13x20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Imperiul extraterestru

„Pielea lor se aseamănă cu pielea morţilor. Ochii sunt ca nişte grote uriaşe. Este îngrozitor... Nu mă pot mişca... în stomacul meu se află un tub, dar de ce în stomacul meu? Nu ştiu cum au reuşit să-1 introducă acolo. Vreau să pot fugi, vreau ca ei să dispară din faţa mea... Este îngrozitor... De ce stau atât de aproape de mine? [Pielea lor este] cenuşie şi zbârcită ca cea a bătrânilor sau a morţilor. Nu au păr. Dar au nas, căci trebuie să respire, însă nările lipsesc. Au şi gură, dar nu se mişcă. Capul lor este foarte mare". Astfel a descris o martoră oculară întâlnirea ei cu extraterestrii care, după cum pretinde, au răpit-o acum şaptesprezece ani cu o navă cosmică. Acesta este un caz, însă există multe altele ase-' mănătoare. Faptele acestor stranii creaturi dovedesc o cruzime înfiorătoare. Cel care este supus unor astfel de experimente nu are nici cea mai mică şansă de scăpare, fiind atras într-un abis al nesiguranţei şi imponderabilităţii.
Cei care ajung în mâinile extraterestrilor nu pot să se elibereze. Caricaturi confuze ale groazei? Sau un coşmar care a devenit realitate? Oare această viziune a lumii, fenomenală şi perversă, corespunde într-adevăr realităţii? Este oare posibil ca noi să fim. stăpâniţi şi manipulaţi de aceste fiinţe crude ale Universului? Este de neînchipuit!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.