Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Inertii de tranzitie, altruisme si bahluviuni literare - comandacarti.ro

Inertii de tranzitie, altruisme si bahluviuni literare

Inertii de tranzitie, altruisme si bahluviuni literare
Preț: 29,98 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 520
Format: 13x20

DESCRIERE

Inertii de tranzitie, altruisme si bahluviuni literare

Poet de marca si publicist incisiv la revista ieseana „Timpul”, presedinte al deja celebrei Asociatii culturale „CLUB 8”, O. Nimigean este unul dintre acei scriitori mereu sariti din sintezele literare care se respecta (de tipul: „generatia X”, „postmodernismul literar romanesc”, „poezia anilor…”), dar ale caror interventii publice foarte acide si mereu la subiect se bucura de atentia respectuoasa si adesea tematoare a colegilor de breasla. Este un scriitor anti-establishment, inteligent, lucid, novator stilistic si tematic, fara odihna, mereu in raspar cu locurile comune si ideile de-a gata care bintuie prin viata literara a timpului nostru. (Tudorel Urian, „Romania literara”, nr. 38/ 2003)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.