Notice: Undefined index: new_edition_products_id in /home/comandac/public_html/eVitalShop/inc/classes/catalog/view_product.class.php on line 549
Ipoteza paleoastronautica. Terra incognita - comandacarti.ro

Ipoteza paleoastronautica. Terra incognita

Ipoteza paleoastronautica. Terra incognita
Preț: 16,35 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Renato Zamfir, Ipoteze paleoastronautică, Ed. Saeculum I. O.
Format 13 x 20 cm., 512 pagini
Enigma naşterii dintr-o dată matură a Omului şi a civilizaţiei umane pe Terra, misterul construcţiilor megalitice – aparent fără sens - greu de realizat chiar şi cu tehnica actuală, taina configurării unor invenţii de dată recentă cu mult înaintea epocii moderne stau în atenţia acestei incitante lucrări.
Recurgând la cele mai recente câştiguri ale ştiinţei, autorul încearcă o explicaţie coerentă, nu doar a unui aspect, ci a întregului complex de probleme pe care existenţa umană le presupune.
Cartea constituie o profundă şi originală sinteză.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.