Kybalion. Cunoaşterea ezoterică a lumii

Kybalion. Cunoaşterea ezoterică a lumii
PRP: 33,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,35 lei
Diferență: 1,65 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8566-25-2
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Format: 13 × 20

DESCRIERE

Kybalion. Cunoaşterea ezoterică a lumii

Cuprinde manuscrisul pierdut al lucrării Cele şapte legi cosmice

„Kybalion” este una dintre cele mai misterioase şi mai controversate lucrări ezoterice scrise vreodată – şi, fără îndoială, cel mai popular şi mai influent volum de filosofie ezoterică din secolul al XX-lea.
Inspirată, după cum se crede, din înţelepciunea Greciei şi a Egiptului antic, „Kybalion” a fost atribuită, încă de la prima sa apariţie, în 1908, unor criptici „Trei Iniţiaţi". Identitatea acestora precum şi natura misterioaselor învăţături hermetice care au stat la baza conceperii cărţii au fost subiectul unor controverse îndelungate.
„Kybalion: Ediţia definitivă” prezintă prima analiză completă a acestei lucrări de înţelepciune ocultă practică. Într-o introducere antrenantă, Philip Deslippe, specialist în probleme religioase, analizează cu competenţă contextul, istoria şi influenţa considerabilă a cărţii (inclusiv faptul că a constituit o sursă de inspiraţie spirituală pentru o paletă variată de comunităţi, de la New Thought la Black Nationalism). De asemenea, Deslippe realizează o schiţă biografică a acestui autor influent şi subtil, William Walker Atkinson.
Prezenta ediţie specială cuprinde atât textul original al lucrării Kybalion, cât şi publicarea în premieră a unei alte lucrări anterior necunoscute aparţinând lui Atkinson: „Cele şapte legi cosmice.”

„Kybalion: Ediţia definitivă” stabileşte în mod categoric că unicul autor al cărţii este William Walker Atkinson (1862-1932), care a semnat cu pseudonimul „Trei Iniţiaţi”. Philip Deslippe, care prezintă şi adnotează cartea, deţine un masterat în cultura religioasă americană la Universitatea din Iowa

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.